Bun venit!

Tot mai mulți oameni din jurul nostru devin exploratori – călătoresc prin lume, fac studii științifice, experimente sociale sau măcar deschid ochii larg atunci când ies pe străzi.

Oamenii ăștia sunt dornici să-și împărtășească experiențele și e super simplu să dea cu publishu’-n prieteni, dar…

Te trezești că gândul ăla minunat devine o banalitate când e pus în cuvinte. Că disertația în care ți-ai turnat ultimele nouă luni sună așa complicat că atrage doar praful. Că lipsește ceva din povestea ta. Sau a ieșit perfect, dar nu-i pasă nimănui.

P1040085-2

Ne-am gândit că e păcat să se piardă atâtea povești mișto. Am primit în Casa Jurnalistului o mulțime de musafiri în carne și oase, iar acum deschidem și porțile virtuale. Am făcut o secțiune a site-ului în care poate publica oricine.

Dacă ai scris ceva interesant, ai făcut o serie de poze sau ai o idee beton, dă-ne un mail. Dacă sună bine, o să parcurgem împreună etapele prin care trece un text jurnalistic și o să te ajutăm să-l scoți la liman.

Nu e simplu, dar dacă te concentrezi și îți pui gândurile în ordine e ca și cum te-ai întoarce de la un drum lung și te-ai apuca să povestești cu prietenii.

scrie-ne la hortensia@casajurnalistului.ro »